Χρησιμοποιώντας Google RSS Feeds

Author: wemediagr
25th Feb 2013

Χρησιμοποιώντας τα RSS feeds του Google News, μπορείτε να αποκτήσετε ευκολότερη πρόσβαση σε ενημερώσεις σχετικά με νέα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Τα RSS είναι διαθέσιμα για τα τμήματα του Google News (όπως σπορ ή επιχείρηση), για τα αποτελέσματα αναζήτησης Google News σας, ή για την προσαρμοσμένη σας σελίδα “Ειδήσεις Google”. Όταν εγγραφείτε σε μια “τροφοδοσία (rss feed) Ειδήσεων Google” χρησιμοποιώντας έναν αναγνώστη τροφοδοσιών, θα λάμβάνετε τακτικά  σχετικά άρθρα ειδήσεων μαζί με τις συνδέσεις τους.Τα Google News feeds είναι διαθέσιμα σε μορφή RSS 2,0.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “News feeds” τμήμα της Google όπως επίσης τα feeds αποτελέσματων της μηχανής αναζήτησης. Θα βρείτε το Google News Feeds αναζητώντας για το πορτοκαλί εικονίδιο RSS στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του Google News. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με RSS feeds, μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδηγό του Google Reader Κέντρο βοήθειας προς “RSS Feeds”).

Με κλικ σε αυτό το εικονίδιο, μπορείτε να πάρετε μια τροφοδοσία RSS για κάθε ενότητα που αφορά “Ειδήσεις Google”. Για παράδειγμα, ενώ βρίσκεστε στην σελίδα Επιχειρήσεων, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο RSS στο κάτω μέρος της σελίδας θα σας δώσει μια ροή των επιχειρηματικών ειδήσεων.

Related Posts

Other Similar Posts You Might Like
Το Facebook παίρνει αναζητήσεις μακρυά απο την Google

Το Facebook παίρνει αναζητήσεις μακρυά απο την Google

Author: wemediagr
wemedia-featured-google-vs-facebook19th Feb

Πριν ακόμα το Facebook ξεκινήσει την έξυπνη μηχανή αναζήτησης νωρίτερα αυτό τον χρόνο, μπορεί να έχει πάρει μακρυά μερικές αναζητήσεις

© wemedia - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cloud Web Hosting accepting-cards itcoins
 
web-hosting-assets