Τι είναι το twitter και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Author: wemediagr
8th Mar 2013

Το Twitter ιδρύθηκε το 2006,  και είναι ένα online site κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα μηνύματα μεταξύ τους.

Τι χωρίζει το Twitter από το πακέτο κοινωνικής  δικτύωσης είναι η αναγκαστική συντομία των μηνυμάτων του. Γνωστή ως Tweets, κάθε tweet δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 140 χαρακτήρες.

Τα Tweets μπορούν να συνδέονται με φωτογραφίες, βίντεο, ή σε online άρθρα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναρτήσουν εκ νέου – ή εκ νέου Tweet – μηνύματα από άλλους χρήστες, ως διαδικασία διάδοσης μηνύματος ενός μεμονωμένου χρήστη σε έναν αυξανόμενο κοινό.

Οι χρήστες του Twitter δημιουργούν ένα handle για τον εαυτό τους, κάτι σαν αναγνωριστικό, το οποίο ξεκινά με το σύμβολο @. Για παράδειγμα, το Twitter handle της Wemedia Internet Marketing είναι @wemediagr .

Κάθε χρήστης του Twitter έχει την επιλογή να “ακολουθήσει” άλλους, από οικογένεια και φίλους μέχρι διασημότητες, ειδησεογραφικούς οργανισμούς και αθλητές που ποτέ δεν συναντήθηκαν προσωπικά. Όταν συνδεθείτε στο site, η ιστοσελίδα του χρήστη είναι γεμάτη με μια ροή τροφοδοσίας των tweets από εκείνους που ακολουθούν.

Συχνά τα tweets θα περιλαμβάνουν ένα σύμβολο #, που ονομάζεται hash tag, το οποίο χρησιμοποιείται για να ορίσει τις λέξεις-κλειδιά ή θέματα όπου οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να κάνουν κλικ σε οποιοδήποτε hash tag για να δούν άλλα tweets με το ίδιο θέμα / hash tag.

Ενώ τα Tweets είναι δημόσια για όλους όσους ακολουθούν έναν χρήστη, η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης άμεσα μηνύματα, τα οποία είναι ιδιωτικά μηνύματα που αποστέλλονται μεταξύ δύο ανθρώπων που ακολουθούνται αμοιβαία.

Το Twitter γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής μεταξύ των επιχειρήσεων, οι οποίες χρησιμοποιούν το site κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνούν με τους πελάτες, να κρατούν διαγωνισμούς και να ανακοινώνουν νέα για την εταιρεία.

Οι χρήστες επίσης μπορούν να κάνουν αξιολογήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών, προσφέροντας στις επιχειρήσεις ένα γρήγορο στιγμιότυπο του τι σκέφτονται οι πελάτες τους.

Το Twitter είναι προσβάσιμο ηλεκτρονικά, στο twitter.com, καθώς και μέσα από μια σειρά των κινητών εφαρμογών.

Σήμερα, το Twitter αναφέρει 340 εκατομμύρια Tweets την ημέρα από τους περισσότερα από 140 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο του.

Related Posts

Other Similar Posts You Might Like
Το Twitter ανακοινώνει νέο API

Το Twitter ανακοινώνει νέο API

Author: wemediagr
wemedia-featured-twitter-api26th Feb

Το Twitter μεγαλώνει, ανακοινώνοντας σήμερα ότι θα προσφέρει ένα API για διαφήμιση περί “Promoted Tweets” και “Promoted Accounts”.

Μην εμπιστευτείτε το λογότυπό σας σε ερασιτέχνη

Μην εμπιστευτείτε το λογότυπό σας σε ερασιτέχνη

Author: wemediagr
wemedia-featured-logotype25th Feb

Το ποσό του χρόνου και των χρημάτων που επενδύονται στο σχεδιασμό ενός λογότυπου μπορεί να φαίνεται σαν ένα επιπόλαιο έξοδο

Το Facebook παίρνει αναζητήσεις μακρυά απο την Google

Το Facebook παίρνει αναζητήσεις μακρυά απο την Google

Author: wemediagr
wemedia-featured-google-vs-facebook19th Feb

Πριν ακόμα το Facebook ξεκινήσει την έξυπνη μηχανή αναζήτησης νωρίτερα αυτό τον χρόνο, μπορεί να έχει πάρει μακρυά μερικές αναζητήσεις

Πώς το Pinterest αλλάζει το web design για πάντα.

Πώς το Pinterest αλλάζει το web design για πάντα.

Author: wemediagr
wemedia-featured-pinterest13th Feb

Ακόμα κι αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ την δημοφιλή bookmarking ιστοσελίδα Pinterest, μπορεί να αναγνωρίσετε τα στοιχεία του σχεδιασμού του

© wemedia - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cloud Web Hosting accepting-cards itcoins
 
web-hosting-assets