Cloud Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Τα cloud πλάνα φιλοξενίας μας
€6

Dynamic

Για δυναμικό site -db-
 • 500 ΜΒ Χώρος
 • 4 GB Κίνηση
 • Subdomains
 • Webmail
 • cPanel
 • 100% Uptime
 • ΑΓΟΡΑ
€13

Business

Για την Επιχείρησή σας
 • 5 GB Χώρος
 • 25 GB Κίνηση
 • ∞ Subdomains
 • Webmail
 • cPanel
 • 100% Uptime
 • ΑΓΟΡΑ
€18

Corporate

Για τις εταιρικές σας ανάγκες
 • 10 GB Χώρος
 • 50 GB Κίνηση
 • ∞ Subdomains
 • Webmail
 • cPanel
 • 100% Uptime
 • ΑΓΟΡΑ

*Οι παραπάνω τιμές αφορούν την μηνιαία χρέωση της υπηρεσίας. Δωρεάν Κόστος εγκατάστασης.

web-hosting-assets

Ταχύτατη φιλοξενία ιστοσελίδων shared web hosting

Στην wemedia cloud hosting λέμε, "Η ταχύτητά μας - Η επιτυχία σας". Αυτά δεν είναι μόνο λόγια, αλλά στην πραγματικότητα κάτι που προσπαθούμε κάθε μέρα. Όταν το site σας επιτυγχάνει τους σκοπούς του και καταφέρνει να ξεπερνά τις προδιαγραφές του τρέχοντος πακέτο Web Hosting σας, μπορούμε ανώδυνα να σας αναβαθμίσουμε στο επόμενο πακέτο ή ακόμα και σε ένα από τα υψηλής απόδοσης πλάνα για τη διαχείριση ενός Cloud ή ή Dedicated Server. Η καταπληκτική ομάδα υποστήριξης σας περιμένει 24/7/365 για να βοηθήσει σε όποια θέματα αντιμετωπίζετε.

Προσπαθούμε να είμαστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχουμε παρατηρήσει ότι προσφέρουμε μια κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες μας. Όχι μόνο επιτρέπουμε την προσωρινή αποθήκευση με memcached και APC ώστε να έχετε τις πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης της σελίδας σας, αλλά και προσφέρουμε υπηρεσίες CDN (Content Delivery Network) για να κρατήσουμε την εμπειρία των πελατών σας σε υψηλά επίπεδα!

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Είναι αυτό το πρώτο site σας; Μην ανησυχείτε! Παρέχουμε το πιο εύκολο και ισχυρό στη χρήση πίνακα ελέγχου cPanel θα κάνει τη ζωή σας εύκολη. Διαχειριστείτε εύκολα ιστοσελίδες, το λογισμικό σας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλα μέσα στο πιο εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης hosting στην αγορά. Μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως WordPress, Joomla και Drupal με 1 μόνο κλικ!

Είστε ένας έμπειρος προγραμματιστής; Έχουμε φορτώσει τον λογαριασμό σας με όλα τα εργαλεία που θα μπορούσατε να θέλετε! Μέσα από την τελευταία έκδοση του cPanel έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε όσο βαθιά θέλετε τον λογαριασμό σας έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Αν δεν βρείτε κάτι που ψάχνετε είμαστε πάντα δίπλα σας να σας βοηθήσουμε και να δώσουμε λύσεις.

Τα έργα σας  χρειάζονται ένα πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων ο οποίος μπορεί να συμβαδίσει. Εμπιστευτείτε μας. Παρέχουμε υπηρεσίες hosting από το 2007. Ξεκινήστε σήμερα εντελώς ακίνδυνα!

Τί είναι το Shared Hosting?

Το Shared hosting, μπορεί να το συναντήσετε και ως εικονικό web hosting, είναι ένα περιβάλλον φιλοξενίας όπου οι ατομικοί λογαριασμοί φιλοξενίας αποθηκεύονται σε ένα web server, τα οποία μοιράζονται τους ίδιους πόρους του συστήματος, όπως χώρο στο δίσκο, τη μεταφορά δεδομένων και την επεξεργαστική ισχύ του server. Προσφέρει μια πολύ προσιτή λύση για να λειτουργήσει η ιστοσελίδα σας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι ποιοτική και γρήγορα η εμπειρία των επισκεπτών σας. ΔΕΝ βάζουμε ποτέ παραπάνω λογαριασμούς σε έναν shared web hosting server από αυτούς που μπορεί να εξυπηρετήσει με πιστότητα και ταχύτητα αντίθετα με πολλές γνωστές εταιρίες όπου παρέχουν φιλοξενία.

Είναι το Shared Web Hosting ιδανικό για εμένα?

Το Shared hosting είναι μια ιδανική λύση για εκείνους που έχουν μέτριες ανάγκες φιλοξενίας, ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις και χομπίστες με μικρότερες ιστοσελίδες, blogs ή φόρουμ. Είναι επίσης μια ιδανική λύση για όσους είναι καινούριοι στο web hosting, διότι είναι ένα καλό μαθησιακό περιβάλλον για να "βρέξετε τα πόδια σας" με μια ελάχιστη επένδυση.

Η λύση Shared Web Hosting για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης εάν ψάχνετε να ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή κάποιο έργο και δεν είστε αρκετά σίγουροι για το πόσο χώρο ή κίνηση θα χρειαστείτε. Οι πελάτες της wemedia δεν πληρώνουν τέλη αναβάθμισης των λογαριασμών, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να κινηθείτε προς τα επάνω σε ένα cloud ή σε ειδικό λογαριασμό φιλοξενίας αν ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε περισσότερους πόρους.

Διαχείριση Λογαριασμού Shared Web Hosting

cpanel-hosting-wemediagr
Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας της wemedia cloud hosting έρχονται με προεγκατεστημένο το #1 σύστημα διαχείρισης cPanel control panel. Το cPanel έρχεται φορτωμένο με όλα όσα θα χρειαστείτε για την εύκολη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Διαχειριστείτε με ευκολία τις βάσεις δεδομένων σας - τους email λογαριασμούς σας - τους λογαριασμούς FTP και ότι άλλο βάλει ο νους σας μέσα από το το πιο φιλικό προς τον χρήστη και βραβευμένο cPanel control panel. 

wordpress-joomla-softaculous
Το Softaculous έρχεται προεγκατεστημένο σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας που προμηθεύουμε και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε με 1 κλικ όλες τις δημοφιλείς web εφαρμογές. Εγκαταστήστε επίσης με 1 κλικ όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως WordPress, Joomla, Open Cart, Magento και εκατοντάδες άλλα web-scripts μέσα από το Softaculous και πάψτε να ανησυχείτε για αναβαθμίσεις και ενημερώσεις μιας και γίνονται όλες αυτόματα!


Κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που σας παρέχει το cPanel control panel περιβάλλον διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σας είναι:

 • Διαχείριση αρχείων
 • Διαχείριση βάσεων δεδομένων - MySQL - Εύκολη διαχείριση βάσεων δεδομένων MySQL σας με το phpMyAdmin
 • Δημιουργία και επεξεργασία subdomains, διαχείριση των domains addon σας καθώς και cName records κλπ.
 • Email - Προσθέστε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, fowarders, διαχείριση λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και πολλά άλλα
 • Στατιστικά - Περιλαμβάνει Awstats, Webalizer και περισσότερα

Πλεονεκτήματα του Shared Web Hosting

Στην wemedia cloud hosting, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας είναι η ταχύτητα! Ωστόσο, και άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τις προσιτές τιμές και την ευκολία εγκατάστασης - παραγγελίας. Το shared web hosting περιβάλλον μας σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε λογικές τιμές σε πακέτα φιλοξενίας επειδή οι πελάτες μας δεν μοιράζονται απλά τους πόρους του server, αλλά και το κόστος του υλικού, τη συντήρηση του server, ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας και άλλους παράγοντες μεταξύ όλων των πελατών στο διακομιστή. Από κοινού τα πακέτα φιλοξενίας μας έρχονται με άφθονους πόρους, όπως χώρο στο δίσκο, τη μεταφορά δεδομένων και τον διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι άψογο για προσωπικές ιστοσελίδες και μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις.

Πιθανό μειονέκτημα του Shared Web Hosting

Παρακαλώ σημειώστε ότι κανένας λογαριασμός φιλοξενίας σε shared hosting server ΔΕΝ περιλαμβάνει root access για ευνόητους λόγους. Αν επιθυμείτε κάποιο πλάνο φιλοξενίας με root access θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον Cloud Server ή Dedicated Server ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

© wemedia - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cloud Web Hosting accepting-cards itcoins
 
web-hosting-assets