Ενεργοποιήστε εντυπωσιακά έξυπνα πρωτότυπα το κοινό σας

Το Social Media Marketing ήρθε για να μείνει. Κατανοούμε ότι χρειάζεστε περισσότερα από likes ή το να διευρύνετε απλά το κοινό σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια ιδέα που επηρεάζει άμεσα την επωνυμία σας. Δημιουργούμε περιεχόμενο, στατικά γραφικά & video που εστιάζουν στους στόχους σας. 

Η wemedia είναι το πλήρες digital agency που πάντα ζητούσατε.

Προσεγγίστε περισσότερους στο

facebook

Όταν απευθύνεστε στο κοινό σας μέσω Facebook, προσεγγίζετε περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα παγκοσμίως. Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας κατά τοποθεσία, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα και άλλους παράγοντες.

Τώρα έχετε το πιο ισχυρό εργαλείο για να προσεγγίσετε δισεκατομμύρια χρήστες. Όπως λέγεται σωστά, μια εικόνα αξίζει περισσότερες από χίλιες λέξεις Το Instagram θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το μάρκετινγκ και το branding. Εμείς στη wemedia διασφαλίζουμε ότι η επωνυμία σας φτάνει στο απαιτούμενο κοινό και φέρνει περισσότερες πωλήσεις.

Δημιουργείστε stories στο

instagram

Kάντε trendy

#hashtags

Αυξήστε την φήμη σας μέσω του Twitter. Το Twitter έχει πάνω από 330 εκατομμύρια χρήστες όπου αυξάνονται συνέχεια και χρησιμοποιείται από όλες τις ηλικίες. Εμπνεύστε εμπιστοσύνη και χτίστε σχέσεις με το κοινό σας μέσω μιας αξιόπιστης πλατφόρμας.

Το Pinterest αποτελεί μία από τις καλύτερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για την προώθηση του brand των επιχειρήσεών σας. Έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Με το μάρκετινγκ μέσω του Pinterest μπορείτε να προσεγγίσετε έμμεσα το κοινό σας με μεγάλη επιτυχία. Γίνετε μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητας.

Pin more interests

on board

Connect the

biz dots

Το LinkedIn αποτελεί το #1 εργαλείο b2b marketing. Οι experts του χώρου συχνά το αποκαλούν lead generation magnet και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Είτε πρόκειται για την δημιουργία επιχειρηματικών συνδέσεων έως την αναζήτηση δυνητικών πελατών, την δημιουργία συνεργασιών και τη δημιουργία καλύτερης αναγνωρισιμότητας επωνυμίας, το LinkedIn κάνει μια ανεκτίμητη προσθήκη στη στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ.

H προσέγγιση μας

blank
1
Ο δικός σας προσωπικός social media manager

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας θα σας ανατεθεί και ο ανάλογος προσωπικός Social Media Manager όπου θα αναλάβει και θα είναι η απαραίτητη επαφή σας.

blank
2
Ανάπτυξη προσαρμοσμένου στρατηγικού πλάνου

Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας, να καταγράψουμε τους στόχους, και να προτείνουμε το πλαίσιο εργασιών που θα μας οδηγήσουν μαζί στην επιτυχία.

blank
3
Πρωτότυπος σχεδιασμός & ανάπτυξη περιεχομένου

Η παραγωγή αυθεντικού και πρωτότυπου περιεχομένου και γραφικών θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τις μάζες και να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Μάθετε Περισσότερα σήμερα